Een uniek culinair feest in de Stalingradlaan

Publication date
08.07.2024

Het evenement “Middag van de Cheffin” belooft een onvergetelijke gastronomische ervaring op zaterdag 13 juli. De restaurants in de Stalingradlaan eren Samira Cherfaoui, finaliste van MasterChef 2022, die voor de gelegenheid een speciaal menu heeft voorbereid.

 

Het belooft een feestelijk weekend te worden rond de werf voor het station Toots Thielemans. Er is niet alleen de opening van de Zuidfoor, die naar goede traditie van start gaat voor vijf weken. In de schaduw van de kermisattracties, wordt een ander evenement voorbereid in de Stalingradlaan: Middag van de Cheffin. De restaurants van deze laan bieden op zaterdag 13 juli een bijzonder menu aan, bedacht samen met Samira Cherfaoui, finaliste van het Franse televisieprogramma MasterChef 2022. 

 

Text

Om te kunnen proeven van deze gastronomische ervaring, is het aangeraden om plaatsen te reserveren door een e-mail te sturen naar [email protected]. Bij hun reservatie ontvangen deelnemers een aankoopbon ter waarde van 5 € te gebruiken in de restaurants en cafés in de Stalingradlaan. 

 

Middag van de Cheffin is een initiatief van handelaarsvereniging Stalem, in samenwerking met Pausytvthé Event SM, hub.brussels, de Stad Brussel en de MIVB. Het initiatief kreeg de steun van het Pact Toots Thielemans na een projectoproep en past in de voortdurende inspanningen om de Stalingradwijk te ondersteunen, door de diversiteit en culinaire know-how van de buurt in de kijker te zetten. De stedelijke transformatie die aan de gang is, biedt een kans aan bewoners en bezoekers om lokaal talent te ontdekken terwijl ze genieten van een feestelijke en vriendelijke sfeer. 

Media
Afbeelding
Affiche Midi de la Cheffe